به گزارش مشرق به نقل از جهان، نکته قابل توجه در اين ميان ميانگين سني استفاده کنندگان از اين وسيله است که مي توان گفت معمولا جوان هاي بين 18 تا 30 سال هستند. همچنين اين وسيله به دليل کاربردي که دارد حتما بايد با لباسي مورد استفاده قرار گيرد که دست و پاي استفاده کننده را نگيرد و همين موضوع نيز بهانه ايي مي شود تا دختران جوان بدون رعايت اصول اخلاقي و با کمترين پوشش، پاور اسکيپ را به پاهاي خود ببندند و در طول پارک تا طول 2متر و با سرعت 50کيلومتر در ساعت بپرند.
همچنين اين وسيله هيجان انگيز بهانه ايي شده تا گروه هايي از دختران و پسران بر سر برد يا باخت فرد مورد نظر شرط بندي هايي علني انجام دهند!
پاوراسکيپ يا (fly jumper) کفش هاي فنري هستند که مي توان مانند کانگورو با آنان پريد و جديدا شهرداري در پارک هاي بالاي شهر(بيشتر پارک هاي منطقه 2) آنها را در اختيار پسران و دختران قرار مي دهد.
شهرداري مي توانست با ايجاد حريم هايي ميان افراد، در حين استفاده از امکانات پارک ها، از ايجاد بي بند و باري در ميان برخي از جوانان نيز بکاهد.
گفتني است در خصوص ورزش اسکيت نيز همين وضعيت وجود دارد. عدم نظارت در اين بخش هم باعث شده است روابط بسيار نامناسب و خلاف شئونات اخلاقي براي عده اي که بيشتر هم براي سوء استفاده آمده اند ايجاد شود.
جا دارد مسؤولان محترم شهرداري هاي اين مناطق، علاوه بر ايجاد امکانات جهت گذران اوقات فراغت جوانان که در جاي خود کاري لازم و پسنديده است، به فرهنگ سازي متناسب با شؤونات شرعي و عرفي هم توجه لازم را بنمايند.
پارک هاي تهران اين روزها شاهد دختران و پسراني است که با پاوراسکيپ هايي که از طريق شهرداري هاي برخي مناطق در پارک ها در اختيار آنان قرار مي گيرد، مانند کانگورو در سطح پارک ها مشغول بازي و رقابت هاي رفاقتي هستند.